03 June 2012

kite dah ade TUMBLRRRR


assalam, hye. nahhhhh.

dah lama tak update kan?

sekarang kita tengah exam week sebenarnye. dah seminggu lebih. tinggal 4 hari lagi. lepas tu cuti sem. eheh. 2 weeks je ponnn.

kita banyak cerita nak cerita, tapi kita malas sebab bukan orang nak tahu pun kan. lainlah kalau blog kita nie ade stalker atau secret admirer hardcore punye ke, nak jugak kita update hari hari. hik3

pastukan, kita rasa dah lama tak lakukan hobi kita, seperti membaca novel, memborong novel, meng'vector' semua tu. sebab kita takda masa lapang ke ar? 

yelah, hobi kan untuk dibuat pada masa kelapangan. update blog pun hobi kita jugak. tak hapdet jugak dengan lamenye.

tapi, nie esok kite nak exam, ade plak masa lapang. heheeee

kita nak cakap nie je. kita baru ade TUMBLR. arghhh. tahu ketinggalan. dari bertahun lepas lagi kita cuba sign up TUMBLR. tapi tak boleh. masalah dgn emel ke ape entah. pastu tetibe hari tu boleh. rasenye baru seminggu. hik3

kita eksaited sangat. sebab kita memang suka edit gambar lelebeyh, pastu suka je post. nak post kat blog macam boring je kan. asyik tempek gambar takda kene mengeda. hari2 wordless wednesday la gamaknye.

nie TUMBLR kite 


kite ingat nak share satu software edit gambar vintage paling senang abad ini.
korang nak tak?

okaylah, kite pun dah menyampah dah dengan diri kita sendiri, cakap kite kite nie. lu ape hal? 

kite nak jadi sopan sikitlah. ok bye. nak sambung study rerajin. 

:]

3 comments:

semutsengal said...

mohon share segalanya pliss.mohon ! moohon !

nurshamila said...

haha tulah pelik, tetiba bahasakan diri 'kite'. hahaha share ja papa pon. dapat pahala, tak gitu?

Hakimy Zamri said...

kak comey :P