25 February 2012

.lirik lagu yuna vector pictures version.


assalam.

kite tak tahu korang perasan atau tak yang kita adore yuna. adore her artwork. her songs. she's stylo. die dah berjaya sampai international dah. 

'adore' doesn't mean akan ikut ape yang die pakai die buat and everything. hanya suka untuk mengetahui perkembangan dia.

buang yang keruh buat siram pokok bunge, ambil yang jernih buat masak air. PAHAM?


terukir di bintang by yuna




live your life by yuna




EH? 
yang last tu silap orang kot. yang pasti bukan YUNALIS ZARAI tu.

zunalis agaknye.kah3.

ok. saya tak puas hati. terhadap sesuatu perkara. nanti saya bagi komentar. ececeh.

ok. bye nak tido.
petang nie pergi camping 2D 1N. 
kat pantai cherating je pun. ehee

ahh, maseh tak puas hati. nak bercerita kat 'someone' tp xda kredit :(

4 comments:

mirmashi94 said...

lawa vektor2 nie :) hehe

amare amor said...

cantik artwork awak.
menarik.
cop cop...
apa yg awak tak puas hati tu?

myra azraff said...

yunalis!eheh..cantik vektor2 tu..akak guna sai ke?

zOeY zAu YaH said...

yg last tu takmo petik gitar ke? hihi..