23 February 2012

here we come, here we jump.


HAHAHA

tajuk entri takda kena mengena.
ianya adelah rentetan dari entri 


patutnye we're back lah kan. tapi macam tak sesuai pulak. haha.

berkurun nak buat sambungan nie. yelah banyak sangat entri dlm draft. tetibe ilham datang ting! ting! ting!.*siap ade effek bunyi lagi tu macam citer kartun*.
takdalah. sebab aku tunggu gambar, dari my fren.

ouh, yea nak citer pasal nie. jumaat lepas,17 feb, kami satu kelas plan pergi air terjun sungai pandan. kire nie event tahunan kite oranglah. sebab mase first year dah pergi. nak pergi waterfall lain, memang yang nie je ade kat kuantan dan paling dekat. kelas nie adelah budak audiology batch aku. semuanye 15 termasuk 2 lelaki. maka yang pergi hanye 13 orang saje.

macam malas nak citer satu satu kan.
maka dah alang2 kami plan buat suprise bufday untuk akak seha kita. kira dielah yang paling tua antara kami, kalau tolak kak tasya. ehee. 

setiap kali bufday sesiape kita orang sedaye upaya buat something. at least ade kad bufdaylah. 
i really love this relationship. feeling like sibling. =.=

kalo sorang saket, lutut terkena batu sume pay attention*aku la tuh, nahh tinggal kenangan*. walau takdalah saket mane. setakat lebam pastu brdarah secuit je pon.

pastu kalo sorang terhilang 'gogel'*aku tak tahu eja cam mane. tapi ala yang orang menyelam tu.eheee*, dalam air mase main main pukul berape datuk harimau, eh? semua usaha cari. last last aku yang jumpe. tu yg nak ckp sebenarnye.HAHA.

sayang odie2*name glemer budak kelas kami* ketat ketat.

so here the pictures setelah di filter. sebab banyak gambar censored. terutame aku. ish. pakai dah ayu.









aku malas nak upload satu2. buat cenggini macam nice pulak.

ouh yea, kalo korang perasan blog aku tak boleh nak right kelik. so, tak boleh orang nak copy gambar ke ape. eh ade ke orang copy gambar aku? memang takdalah.  gambar kawan2 aku yang cun semua nielah.

kalo orang nak copy gambar yang aku lukis aku tak kesah pun. sebab bukan hak milik kekal aku. ilham Dia yang bagi. mana boleh mengaku aku punye. kan?
jadi. kalau korang nak sangat sangat copy gambar yang aku lukis ke? *kalau ade la* beritahulah aku. nanti aku direct bagi kat korang. siyeslah aku tak tipu.

9 comments:

myra azraff said...

cantiklaa semua gambar2 tu...wiiwwiiitttt...hehe^^

Feza said...

cantinya tempat tu.

zuk zuhaiza said...

@myra azraff

tenkiu. chanteklah, sebab org kat dlm tu chnatek HAHA. credit to fotografer and pemilik DSLR eheee

zuk zuhaiza said...

@feza

kan kan? nice giler view die.

Aida Omar said...

seronok pulak tengok gambar2 nie tenang rasa.. walaupun tak join terasa macam join. hik3..

zOeY zAu YaH said...

laa apesal baru tahu awk kt kuantan hihi..ketinggalan saya nih.

zuk zuhaiza said...

@aida omar

hehe. dah tengok gambar pun seronok yg pergi seribu kali lg seronoklah.

zuk zuhaiza said...

@zoey zau yah

hehe. tak aci nie. kite dah lame thu sis zoey duk kat kedah.

Azhafizah[フィザ] said...

seronoknya..btw,gambar sangat cantik.effects lomo ye?