25 October 2012

#cite lama

Assalamualaikum.

saya nak update apa yg telah terjadi sepanjang separuh semester ini. tujuannya adelah saya baru je dapat semangat blogging. HAHAHA

makanya, harus dimulakan dengan cerita lama. good starting saya kata. hehe. bukan orang kata.

as usual, tak reti bercerita, maka mengharapkan ehsan gambar untuk membantu.


#1


chachaaa!

birthday best pren.
hand make card. DIY by myself.



and for the special celebration kami bawak faie pergi JJ Kimbap kat beserah. pulun pergi tau walau first time nak pergi tempat nie. siap google map bagai. Alhamdulillah. kami mampu, walaupun jenis tak suka mengingat jalan.^^


#2



pastu berpeluang pergi CONVEST kat gombak. seronok! me first time samapi gombak. jakun tak? of course i do. hehe. Alhamdulillah rezeki.

Thanks to kakak seha dan kawannye Dillah. walaupun hanye beberapa jam disana^^


hehe. two years to go. for the real one. In Sha Allah.



#3


Hari tu ade photoshoot gambar kelas. Undergraduate audiology students batch 7th. aka Odie Odie.
me like this foto sangat sangat. dah lame tak nampak gangster. kih3


sayang mereka sangat tau. baru dua tahun bersama. jangan lupa zuziee yer nanti. hehe


#4



yeayy, birthday Azri celebration.^^


#5

 i nie name je duduk kat cherating. tapi kuantan nie i tak tahu sangat tempatnye. i pun baru explore kuantan sejak belajar kat sini. kalau tidak haremmm. hehe

 baru hari tu pergi makan burger bakar yang orang duk bercerita tulah. mane aci kan kalo tak pergi rasa. maka kami pun pergi  cari tempat nei for the first time. tapi i dah berpuluh kali lalu tempat nie otw balek umah. hehe.

tapi die baru buka lorhhh. 


yesss, this is mine. makan sorang. tak share pun. tamak tak? tamak kan. harganya rm14 for this double beef cheese chessy. weehuuuu


and lastly 

tadaaaa...


apekah apekah?

ini namenye earmould ataupun acuan telinga. ha'ah. telinga.
lubang atau saluran telinga.

hari tu ade practical untuk subjek hearing aid.
buat menda nielah.

kegunaan earmould ini adelah untuk fitting bersama hearing aid.




hehe.comel kan. 

earmould nie seha buat utk telinga i. saket woo mase nak buang.
sampai berdaran telinga. hehe.

lamenye tak bercerita panjang seperti ini^^

Alhamdulillh, this is the great semester. walaupun banyak sangat  challenges^^

Selamat hari raya Aidil Adha.
semoga kalian diberkati Allah.



2 comments:

Ayuni Khalib said...

Assalamualaikum,
love most the card. awesome.
btw, SALAM AIDILFITRI too

Anis FATEHAH AZMI said...

salam,,,nak tanya, kat mane jj kimbap tu?
nak pergi la
bsetnyerrr